Paleis te koop...... - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Juliska - WaarBenJij.nu Paleis te koop...... - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Juliska - WaarBenJij.nu

Paleis te koop......

Door: Juliska

Blijf op de hoogte en volg Juliska

27 April 2006 | Nederland, Hilversum

Zo geachte kijkbuiskinderen.....

De meeste van jullie heb ik ondertussen alweer even gezien. Dus weten de meeste van jullie ook dat mijn avontuur van het afgelopen jaar een heel erg nat vervolg gaat krijgen.... Ik blijf spartelen en heb ondertussen de eerste beginnetjes gemaakt met het regelen daarvan. In het kader van 'blij tussen de visjes' gaat mijn avontuur deze zomer na een kort bezoek aan Saba van Peru, Equador, Panama naar Costa Rica. De rest van de planning is nog niet bekend, maar zodra er nieuwtjes zijn komen deze natuurlijk hier te staan.

Mijn verblijf in Nederland is dus eigenlijk een vakantie met als voornaamste doel: het verkopen van mijn paleisje.

Dus mochten jullie iemand weten die geinteresseerd is in een 3 kamerappartement in het centrum van Hilversum....... GRAAG!!!

De wereld is te klein om het bij dromen te laten!!!!!

xx Juliska xx

• 27 April 2006 - 12:23

Sandor:

100k geboden... ;-) PS: ik ga eerst naar huis morgenavond dus als jullie willen dan genne ge meerijden, bel je nog doei !

• 30 April 2006 - 18:43

Jeroen S:

Ik bied 105k hehe
    Ik zal eens om me heen vragen of er nog geintreseerde zijn.

Gr jeroen

• 03 Mei 2006 - 16:00

Anita:

Hoihoi, ben absoluut niet geinteresseerd in dat paleis van je... haha... Wilde je wel even de groetjes doen en laten weten dat er op Saba echt nog wel mensen zijn die aan je denken! (ik dus!)
    xxx
    Anita

Juliska

Na braaf afstuderen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam leek een vaste baan met auto en het kopen van een huis de beste toekomst. Tot drie maanden reizen me tot andere gedachten bracht. Ander half jaar later is het huis verkocht en woon ik in de Caribbean. Waar reizen en het geven van duiklessen tot mijn dagelijkse werkzaamheden behoren... Droom niet van een leven, maar leef je droom!!