Huishoudelijke medeling
Door: de voorzitter
Blijf op de hoogte en volg Juliska
24 Juni 2005 | Nederland, Amsterdam
(Nog deze week volgt een nieuwe update, wees niet bang, maar ff een mededeling van huishoudelijke aard naar aanleiding van wat hersenspinsels vandaag bij het zwembad).
In verband met wat ongewenst bezoek op mijn weblog heeft de voorzitter van de ledenvergadering vandaag besloten vanaf volgende week een slot op mijn weblog te zetten. Daar dit inhoud dat jullie voortaan een wachtwoord moeten opgeven, kunnen gegadigden voor dit privilege mij een mailtje sturen op mijn hotmail en stuur ik jullie het toekomstige wachtwoord toe.
Om een aantal van jullie slakkies de kans te geven dit berichtje ook te lezen, voordat jullie denken dat ik jullie negeer weet ik nog niet wanneer de toegang wat strenger wordt...... Zo zie je maar, zelf het world wide web is tegenwoordig niet veiliger meer dan een donker steegje in Amsterdam ....
Met vriendelijke groet,
de voorzitter vanauit Saba
24 Juni 2005 - 20:27
Nico:
Zo, je hebt jezelf al gepromoveerd. Al de "Queen" van Saba gezien? -
24 Juni 2005 - 22:49
Sebas:
Jaaaaa, Sebas wil fully access !! Mail me een wachtwoord op balletjemayo@cafedoes.nl
PS : Ik ben ook weer online op www.sebastiaandoes.nl voor de laatste prangende kwesties omtrent de jongens uit hilversum ;-) !! Dag meissie !!