the unspoiled queen
Door: lizzy
Blijf op de hoogte en volg Juliska
31 Mei 2005 | Nederland, Amsterdam
Daar lag ze... de unspoiled queen. Al vanuit het vliegtuig geweldg mooi en inderdaad onbedorven. Saba is klein, maar het uitzicht vanuit mijn hotelkamer (!!)maakt alles goed. Na drie dagen op Sint Maarten heb ik de overstap (na lang zoeken en regelen per vliegtuigje)gemaakt naar Saba (the unspoiled queen). Alwaar ik druk bezig ben de eigenaardigheden van dit eiland eigen te maken (en het zijn er heel wat). Het restaurant waar ik ga werken hangt vol met scheepswrakken, visnetten en piraten schilderingen. Gelukkig hoef ik zelf geen ooglap op, maar wat mij betreft zou dat ook geen probleem zijn. De saaiheid van het eiland lijkt ook mee te vallen.... de eerste uitnodeging voor een 'home' feest heb ik maar afgeslagen om even alle indrukken op me in te alten werken. Al is het wennen om een rugzak en dagboek als beste vriend te hebben, ik kijk uit naar de verkenning van het eiland!!! Tot snel, kus!!!
31 Mei 2005 - 14:09
Karien:
Klinkt heel goed meis!!Waar blijven de eerste foto's????? -x- K. -
31 Mei 2005 - 14:13
Harald:
Hee meissie!! Fijn om ff wat te van je te horen! Ben blij dat het goed met je gaat! Ben benieuwd naar de eerste foto's. Heel veel liefs! -
31 Mei 2005 - 14:16
Marieke:
Opeens ziet de VU er nog grauwer uit dan hij al deed.....
Geniet van alle indrukken en ik wacht met smart op de tropische foto's!
Dikke kus, M -
31 Mei 2005 - 14:16
Harald:
Haha, toch nog eentje die eerder is. -
31 Mei 2005 - 14:18
SabaMan:
Hi Juliska,
welcome to the island.
Soon we will give a big party for you and we will
send your friends in Holland some pictures so they can watch
how much fun we have overhere while they are @ work mwahaha.
Greetings from SabaMan -
31 Mei 2005 - 14:26
Monique:
geweldig.........het avontuur gaat beginnen!'k weet zeker dat je binnenkort met een 'ooglapje'in het rest. loopt..em straks ben je ook niet meer weg te krijgen bij welk feest dan ook! heel veel ontdekkings plezier en have fun. dikke kus Mo & Pep -
Mariëlle:
Hé Julis,
Goed om van je te horen! Hier in het Arnhemse gaat het prima, al hebben we natuurlijk wel een structureel gebrek aan palmbomen, helblauw zeewater, witte stranden en overvloedige zonnenschijn (of is het zonneschijn?) Ben dus wel jaloers! En ontzettend benieuwd naar foto's. Dus: snel maken en plaatsen, dan kunnen we nog jaloerser worden.
Veel plezier, geniet ervan en tot mails!
Mariëlle -
Niek:
Hi Juultje,
zomaar er tussenuit knijpen. Kon je niet eens meer bellen, telefoon op de voice mail. Maar je bent goed terecht gekomen, merk ik. Had ook niet anders verwacht. Succes met je 'zoektocht' en je schrijfvaardigheid :). Voldoende oefengelegenheid met deze leuke site. Die ik natuurlijk vaak ga bezoeken.
Geniet met volle teugen!
Liefs, moeder Niek -
Mariëlle:
Hé Julis,
Veel plezier, geniet ervan en tot mails!
Mariëlle -
31 Mei 2005 - 14:54
Sebastiaan:
Hoi Prinsesje... sorry dat ik niet kon komen op de borrel vorige week, was te druk bij RTL helaas. Hoop dat je veel plezier hebt en dat je je een beetje zult gedragen daar! x Sebas -
31 Mei 2005 - 15:00
Simon:
He Juul,
We moeten de speldjes nog prikken in je landkaart maar dat komt nog. Ben benieuwd naar je bevindingen en naar de eigenaardigheden waar over je schreef. Succes met de verkenning en tot mails. -
31 Mei 2005 - 16:08
SabaMan:
Hi Juliska,
welcome to the island.
Soon we will give a big party for you and we will
send your friends in Holland some pictures so they can watch
how much fun we have overhere while they are @ work mwahaha.
Greetings from SabaMan -
31 Mei 2005 - 16:28
Sandor@speed.a2000.nl:
hey, hebbie mijn enerverende alswel diepgaande afscheidskrabbel gelezen ?
k hoor t wel, fijn te horen
dat je goed ben aangeomen, later ! -
31 Mei 2005 - 17:52
Jasper:
He mop. Godver, je hebt t weer voor elkaar hoor. Juul doet t weer. Hmm. Nou ja, ergens gun ik t je wel. Hopelijk bestaat mn fanclub nog nu jij op Saba zit. Heel veel plezier en seks veilig!
Kus, Jappie -
31 Mei 2005 - 17:56
Nico Van Den Born:
Geniet er van. Wanneer de 1e foto's? -
31 Mei 2005 - 20:48
Jeroen S:
Hoi Julis,
Goed te horen dat je veilig bent aangekomen... Ik zie dat je al ingeburgerd bent bij de Locals.:-) "The sabaman" Geniet lekker en ik hoop snel wat pica's te zien.. van dat mooie eiland.
Gr Jeroen -
31 Mei 2005 - 20:48
Giada,Mich & Aimée:
He super women!
Elke dag even aan jou en je dagboek gedacht :-) Met het lezen van jouw verhaal wanen wij ook even in een tropisch oort, geweldig. Wij gaan zaterdag ook een reisje boeken naar...jelle zal wel zien. Giada kan al van buik zelf terug rollen naar haar rug, vandaag opa en oma voor het eerts hele dag opgepast. Ze werd helemaal dol toen ze ons weer zag zo schattig. Julis tot je volgende ontdekking! Liefs van drie xxx -
01 Juni 2005 - 00:16
Maribel:
Hai Lieve Juul, Saba ziet er niet verkeerd uit (saba site)! In july al een leuk feestje....Geniet van de eerste indrukken. BTW is ons tijdsverschil nu precies 1 dag?
X Maribel -
01 Juni 2005 - 07:53
Eef:
Even een groetje van de VU, hier is het ook best lekker (...), wil je extra fotoruimte? Want dan kan dat als cadeau voor je verjaardag (3juni). Moet je maar even doorgeven. Je weet het he, wordt slank (ben je al), bruin en gelukkig!!! -
01 Juni 2005 - 15:54
Tineke V.d.Born:
Klinkt goed. Geniet er lekker van. Het vakantie en vrijheid gevoel.Zend wel veel mooie foto's op hoor. Liefs, 10 -
02 Juni 2005 - 21:53
Jeroen S:
Hoi Julis,
Al een beetje gewend daar op het zonnige eiland ?
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. <:0) :-P
Fijne dag morgen en neem er een van mij....
Gr en een dikke verjaardagskus.
jeroen -
03 Juni 2005 - 07:15
Maroes:
Juultje, gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maak er een zonnige dag van! -
03 Juni 2005 - 07:46
Oma Annie:
juliska van harte gefeliciteerd, ik denk aan je -
03 Juni 2005 - 11:44
Sandor@speed.A2000.nl:
Gefeliciteerd, zie je in augustus, doei !
;) -
03 Juni 2005 - 17:16
Kim, Koen, Mark, Harald, Marcel, Suus, Marc, Ellen:
Hé Juliska,
Vanuit een inmiddels heel ver Arnhem van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We hopen dat je een leuke dag hebt en natuurlijk blijven we je op de voet volgen via de site. -
04 Juni 2005 - 17:43
Mark:
Dag Dag mijn Grote Nicht;)
Nog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!!!
En maak er een gigantische mooie tijd van daar op het kleine eilandje ergens in de verre oceaan;)
Kusz kusz Mark