Wanneer komt ze terug....?
Door: Liska
Blijf op de hoogte en volg Juliska
08 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam
Na ruim vier maanden het koude Nederland te hebben verruild voor een caribisch eilandje is nog steeds niet iedereen me vergeten... Of zijn er gewoon veel mensen die werkelijkwaar niets beters te doen hebben dan andermans dagboekjes te bekijken:-)Maar om jullie niet langer in spanning te laten (of om opgelucht adem te kunnen halen): 'Wanneer kom je terug'..... Niet voor februari 2006!!!!! Ik weet het, het klinkt ver en plannen ben ik nog steeds aan het afleren, maar het duiken, de mensen en het natuurschoon houden me hier. Tuurlijk ben ik nog steeds een gezwelligheidsmensje en mis ik mijn familie en vrienden heel erg, maar ik ben hier blij. Een stuk rustiger en meer mezelf dan in Nederland. Go with the flow gaat eindelijk in mijn hersens doordringen....
Mijn besluit heb ik definitief genomen toen mijn ouders een trip deze kant op aan het plannen waren.... Tuurlijk zat en zit het door reizen in mijn hoofd, maar wil daar geen korte termijnsplanning aan vast knopen. De eilandhop mogelijkheden zijn talloos en voldoende om mijn reishonger te stillen. Nu papa en mama deze kant op komen bezef ik maar al te goed dat ik zoveel lieve mensen in Nederland mis en voorlopig ook niet zal zien door mijn besluit, maar I can't have it all, al komt mijn leven hier behoorlijk dichtbij.
Voor zover deze korte berichtgeving, nieuwe foto's van mensen hier, het onderwaterleven (met in mijn catwoman duikuitrusting) en het eiland volgen snel....
Dikke kuzz
Liska
08 Oktober 2005 - 09:43
Liset:
Juist, volgens mij komen wij steeds meer op een lijn te liggen; carpe diem! Goed hoor wijffie, superwijs besluit. Dikke kus! -
08 Oktober 2005 - 10:18
Maribel:
Ik lees altijd je berichtjes (sorry vr mijn weinige reacties), echt top om te lezen! Helaas is dit wel een droevig berichtje...Je zult er 19 Nov. niet zijn...(snik snik...)Maar geweldig dat je zo geniet! -
09 Oktober 2005 - 10:51
JeroenS:
Das lekker dan..... ;-) -
09 Oktober 2005 - 11:09
Diana:
De koude donkere dagen komen er hier aan, meid je heb helemaal gelijk! -
10 Oktober 2005 - 12:06
Joyce:
Lieve schat, het is je meer als gegunt, en ook al missen we je, dit is je kans en geniet van het mooie leven daar.Die feestdagen komen wij wel door en vieren het volgend jaar wel samen. Weet dat we achter je staan en je steunen.Toppertje. XXXXXX -
17 Oktober 2005 - 15:32
Maarten:
Defenitie van Autumn: "the season when the leaves fall from the trees"
Lekker daar blijven dus, wij komen wel die kant op!
Kus