Foto\
Door: lizzy
Blijf op de hoogte en volg Juliska
18 September 2005 | Nederland, Amsterdam
Met dank aan extra fotoruimte van de enige man in mijn leven (ja, mijn vader...) hierbij de eerste foto's van de omgeving, mijn kamer, het restaurant en de bar waar ik werk en wat foto's uit de tijd dat ik wat activer aan het wandelen was......
Dus geniet mee van de wondere wereld die the unspoiled queen wordt genoemd.....ALS MIJN COMPUTER NIET WEER HALVERWEGE VAN HET FOTO'S PLAATSEN CRASHT.....
KUS
Juliska
P.s. Foto's van duiken, vrienden en meer groen volgen (carribean style)snel
18 September 2005 - 20:08
Sebas:
Jaaa leuk!! Foto's !! -
19 September 2005 - 07:21
Joyce:
Wat een prachtig leven heb je daar, er is geen rede om terug te komen hoor.Je mist hier weinig.Neem het ervan lieverd, voor je het weet ben je al weer terug.Je leeft maar 1x en daar moet je alles uit halen,het is je zo enorm gegunt.XXXXXXXX love you. -
19 September 2005 - 11:26
Lis:
Wow, wat een supermooie foto's! Er bestaan dus inderdaad nog een paar paradijsjes op aarde! Nederland is trouwens ook mooi (reis tegenwoordig veel per trein); weilanden, koeien, schapen, grijze luchten, plat als een dubbeltje, hier en daar een vervallen molen..duh! Mmm, moet geloof ik toch maar even maar carriere mogelijkheden overdenken en misschien maar weer eens in een vliegtuig springen! Ben blij dat je een goede keuze hebt gemaakt als ik dit zo zie! Heel veel plezier nog modelletje, duikse en blijf lekker van het vrijgezellen leven genieten! Heel veel liefs -
19 September 2005 - 15:52
M:
Miss you! -
21 September 2005 - 12:23
Sandor:
RE: ik in de sulpher mines
Wat deed je daar of wat
ging je er doen ?
:-) -
21 September 2005 - 12:53
Suske:
Lieve Juliska, vandaag pas je ansicht ontvangen. Heeft er 21 dagen over gedaan om Eemnes te vinden. Bedankt voor je wensen. Het eiland doet me aan een James Bondfilm denken.Spannend,mooi exotisch en avontuurlijk.Past allemaal goed bij je.Geniet maar van iedere dag. Kus -
21 September 2005 - 21:11
Suzette:
Hoi,
Wij kennen elkaar niet, maar ik ken je wel. Jammer dat ik je niet heb ontmoet toen ik daar was, met carnaval, enjoy yourself, Suzette -
25 September 2005 - 12:34
Pascal + Senne:
wat ben je ver weg.we hebben je foto's gezien en het is er erg mooi.we missen je wel en als je terug komt kom je ons dan opzoeken want je zult wel heel veel mooie verhalen kunnen vertellen. een lieve dikke kus voor jou. -
25 September 2005 - 16:05
Maroes:
Leuk om die foto's te bekijken en wat een prachtige omgeving. ik zag dat gelukkig je kamer er heerlijk opgeruimd uitziet! je blijft toch ook wel juliska hé! Heb je de postzegel goed bekeken? -
27 September 2005 - 19:12
Je Sabaanse Nepzusje:
Wat een mooie foto's! Ik denk dat ik ook maar eens moet beginnen met het beklimmen van de Mount Scenery ofzo! Al is het alleen maar om wat uitzicht foto's te maken. Maar schat, ik zie je snel weer. Bijna St.maarten he! kus Maike